Om KvindeLIG

HVOR MANGE MANGE POTENTIELLE UHYRER ELLER VERSIONER AF OS SELV BÆRER VI HVER FOR SIG RUNDT PÅ?

KvindeLIG er en dukkeforestilling for voksne. Det er fortællinger om kvindeliv og frigørelse fra faste kønsstereotyper. Med dukker, der kan tages på som en hud eller i form af ekstra lemmer og deformiteter, iklæder dukkespillerne sig nye kvindekroppe og alternative kvindelige identiteter.


Blikket udfordres, når Wunderverk leger en trypofobisk leg med nylonhud, skaller af papmaché og abnorme udvækster og giver liv til en voldsom og intens kvindelighed: Påklædningsdukker, der lever og snylter på vores krop. Mystiske mellemstadier i metamorfose og monstrøse uskyldigheder. Erotiske figurer, på én gang sexede, fjollede og uhyggelige. Fortællinger om urkvinder, uhyrlige moderfigurer og voldsom omsorg. Om krigere, karriere og skift af køn.Forestillingen har premiere på Teaterøen i København og spiller d. 20/11-23/11 2019. Find flere informationer om forestillingen på scenen.dk ved at følge linket her:

Kvindelig

MEDVIRKENDE

Idé og iscenesættelse: Anette Asp Christensen

Medvirkende på scenen: Stine Q. Pagh, Ingrid Tranum Velasquez, Anette Asp Christensen

Dukker: De medvirkende

Lysdesign: Mikkel Magnus Olsen

Lyddesign/komponist: Rune Søchting

PR: Gitte Nikolajsen Vad/Muldvarp Inc.

Videodokumentation og trailer: Anne Birgitte Borcher Petersen


Støttet af: Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Statens Kunstfonds pulje til komponistaftaler, samt Koda Kultur

Find billetter til 

forestillingen her: